Een Passieportret

Een Passieportret is een portret van wie je bent in plaats van hoe je er uit ziet.

Het is een kleine variant op de Balkonverhalen voor thuis aan de muur. Je uiterlijk heb je niet zelf uitgekozen, je passies en hobby’s wel. Hoe leuk is het om te kijken naar een portret van wat je graag doet?!

Ben je op zoek naar een speciaal cadeau voor iemand die het verdient? Gaat een collega met pensioen? Heb je binnenkort een jubileumverjaardag in je vriendenkring? Ken je een aanstaand bruispaar? Tja, wat is dan een leuk en origineel cadeau om te geven? Verras diegene met een PASSIEPORTRET!

Als je minimaal 5 hobby’s of typische dingen doorgeeft van diegene voor wie het cadeau bedoeld is dan maak ik er een A3 formaat (42×30 cm, lijst is 52×42 cm)  portret van waarin minimaal 3 kenmerken uitgebeeld zijn. Ik maak dit met de hand met verschillende papiersoorten en speciale stiften en/of verf waardoor de collage een levendige charme krijgt; een ambachtelijk gemaakt kunstwerk.

Actieprijs tot 11 juli 2020 €75,- inclusief lijst!

Voor bestellingen na 11 juli is het €125,- inclusief lijst.

 

Passieportret

Hij werkt al 28 jaar voor de Rabobank en heeft daar ook zijn vrouw leren kennen. Als hobby is hij járen keeper geweest en hij is fan van PSV. Het huis hebben ze zelf laten bouwen op de plek waar zijn vrouw opgegroeid is.

Zie Mario eens trots zijn op het Passieportret wat hij voor zijn 50ste verjaardag heeft gekregen van z’n jeugdvriend!

Passieportret

De reactie van Peter toen hij het Passieportret van zijn vrouw cadeau kreeg voor zijn verjaardag was hartverwarmend!

Passieportret

Hij komt hier met zijn eigen motor bij zijn zelf verbouwde huis de oprit opgereden. Het schuurtje heeft hij ook zelf gebouwd. Hij werkt al vele jaren voor TenneT (hoogspanning) en is fan van Floor Jansen Nightwish) die hem vanuit grote hoogte toe zingt!

Passieportret

Hij heeft een passie voor Terschelling, de Brandaris staat daar symbool voor. Hij is fan van The Rolling Stones en is naar het concert in het Gelredome geweest, het Arnhemse stadion van zijn favoriete voetbalclub Vitesse.

Toon was superblij met het Passieportret dat hij van zijn vrouw heeft gekregen voor zijn 60ste verjaardag!

Zo’n blij gezicht, daar doe je het toch voor?

Ze komt oorspronkelijk uit Turijn, reed vroeger in een groene klassieke Mini Cooper en houdt van een rood wijntje en lekker Italiaans eten.

Hij doet veel vrijwilligerswerk voor Elden o.a. voor de Lucaskerk, Stichting het Eldens Landschap en de openbare boekenkast. En hij houdt er van om met vrienden een lekker biertje te drinken.

Portret van wie je bent

Theo was blij verrast met het Passieportret voor zijn verjaardag!

Het is veel werk om een passieportret te maken dus bestel op tijd, liefst 4 weken van te voren dan is het op tijd klaar. Omdat het maatwerk is vraag ik een aanbetaling van 50%.

De Gelderlander

De Gelderlander 9 juni 2020

Een portret van wie je bent ipv hoe je er uit ziet

Hij sleutelt graag aan zijn Citroën 2CV, gaat naar voetbalwedstrijden kijken en Zweden is zijn favoriete vakantieland.

Een portret van wie je bent ipv hoe je er uit ziet

Hij is hals Italiaans, zij dans Flamenco en samen drinken ze graag een rood wijntje.

Een portret van wie je bent ipv hoe je er uit ziet

Ze gaat graag kamperen, vindt de vier elementen water-aarde-vuur-lucht belanrijk en doet aan vrouwen verbinden.