Buurtkwis

Het was weer een super buurtquiz!

Heerlijk als je aan het einde van de avond naar huis gaat en je hebt 45 mensen een leuke avond bezorgd! Best even spannend of alle apparatuur het goed doet en zo… Toch maar weer allemaal mooi gelukt!

Alle 7 rondes waren weer gemaakt door bewoners en een lokale vereniging die super enthousiast hun eigen ronde presenteerden. De 9 teams waren lekker fanatiek bezig en wilde maar wat graag niet met die lelijke poedelprijs naar huis! De waardebonnen die ze wel wilden winnen waren gesponsord door de lokale ondernemers. Alleen die lelijke uil op de kettle-bal die je op de foto ziet wil je liever niet mee naar huis nemen. Toch is het de wisseltrofee voor de winnaars: “voor het sterkste team met de meeste wijsheid”, maar of je deze vol trots thuis op de schouw neerzet?! Gelukkig kun je er na een halfjaar bij de volgende quiz alweer vanaf komen, als je niet wéér wint tenminste… Er is veel nagedacht, veel overlegd, veel gelachen en best veel mensen hebben elkaar voor het eerst ontmoet. Zo makkelijk gaat dat dan, zo leer je je buurtgenoten kennen.

Het is telkens best een puzzel en heel veel communiceren voordat zo’n buurtkwis in elkaar zit maar als het dan zover is en de deelnemers lopen binnen, de koffie staat klaar en de rondemakers komen zich vol trots melden dan wordt ik spontaan vrolijk! Op naar de volgende Quiz’t!

 

Geen reactie's

Geef een reactie